El Vila-real desperta a temps per a mantindre viu el somni europeu

L'equip groguet ha derrotat l'Almeria amb un gol de Sorloth en el temps afegit (1-2), i es queda a sis punts del sèptim lloc

Sorloth celebra el gol de la victòria
Sorloth celebra el gol de la victòria / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
20 d'abril 2024 - 15:12 Actualitzat: 21 d'abril 2024 - 18:48

El Vila-real ha aconseguit un triomf agònic a casa del cuer, l'Almeria, amb un gol de Sorloth en el temps afegit (1-2), que li permet retallar distàncies respecte al sèptim classificat. L'equip groguet es queda a sis punts del Betis quan queden sis jornades pel final de la Lliga, i encara somia a jugar una competició europea la temporada que ve.

Els de Marcelino García Toral han eixit adormits a l'Estadio Juegos Mediterráneos, massa convençuts de la seua superioritat sobre el cuer, que només havia guanyat un partit en tota la Lliga. I l'excés de confiança ha pogut costar algun disgust als groguets. Afortunadament, els andalusos no han estat massa encertats en la definició i, en canvi, Ilias ha inaugurat el marcador en pràcticament la primera aproximació del Vila-real a l'àrea rival. Però el gol no ha canviat el panorama, i l'Almeria ha continuat atacant, fins que ha aconseguit l'empat cinc minuts després, mitjançant Lozano.

En la represa, l'equip local ha continuat dominant a plaer, però la falta de punteria de cara a porteria ha mantingut viu a l'equip groguet. Marcelino ha intentat canviar el guió del duel amb diverses substitucions, però no ha trobat la tecla. I quan ja semblava que tot acabaria en taules, Sorloth, que acabava de ser pare, ha marcat un gol i li ha donat tres punts d'or al seu equip.

El Vila-real manté viva l'esperança de jugar a Europa la temporada que ve. Però haurà de millorar en les sis jornades que queden si vol acabar entre els set primers classificats de la Lliga.

També et pot interessar

stats