El Crevillent és nou equip de Tercera RFEF

L'equip del Baix Vinalopó ha derrotat l'Almassora en la final del play-off d'ascens des de la Lliga À Punt Comunitat

Guille celebra un dels gols
Guille celebra un dels gols / Twitter: @CreviDvo

El Crevillent Esportiu jugarà en Tercera RFEF la temporada que ve. L'equip entrenat per Daniel Tomás Pina ha tornat a derrotar l'Almassora per 5-2 en el partit de tornada, després del 0-2 de l'anada. L'autèntic heroi de l'ascens dels del Baix Vinalopó ha sigut Guille, que ha marcat quatre dels cinc gols del seu equip a l'Enrique Miralles, i que ja en va fer un en l'anada al José Manuel Pesudo.

Tot i la derrota a casa, els de la Plana Alta han anat a Crevillent convençuts de les seues possibilitats, i s'han avançat en el marcador amb un gol de Fonte. Però el Crevillent no ha acusat el gol i ha capgirat el marcador amb tres gols de Guille abans del descans.

En la represa, novament Guille, ha marcat el quart i definitiu per a certificar l'ascens dels del Baix Vinalopó a la quinta categoria del futbol estatal. Ja en el tram final del duel han arribat dos gols més, un de cada equip. Primer ha marcat Segun per als locals, i Beltran ha maquillat el resultat per als visitants.

Els crevillentins acompanyaran en Tercera RFEF la UE Vall d'Uixó i el CF Benidorm, campions dels grups nord i sud de la Lliga À Punt Comunitat, respectivament.