Diego López: "M'ha anat bé que em descartara el Barça"

El futbolista asturià diu que és molt feliç al València i que està complint un somni

Diego López, durant un partit d'esta temporada
Diego López, durant un partit d'esta temporada / Europa Press

Diego López està sent un dels jugadors destacats del València esta temporada, amb quatre gols i sis assistències, i s'ha convertit en un fixe en les alineacions de Rubén Baraja. Però l'asturià no ha tingut un camí fàcil fins a arribar a triomfar en el club de Mestalla.

De fet, Diego López va arribar al València Mestalla l'estiu del 2021, després de ser rebutjat primer pel Reial Madrid i, després, pel Barça. Tot i això, l'asturià no canviaria res del que li va passar. "M'ha anat bé que em descartara el Barça; ara estic complint un somni i soc molt feliç al València", ha dit en una compareixença de premsa.

Diego López va arribar a València procedent del juvenil del Barça, on va marcar 42 gols en tres temporades i on va coincidir amb futbolistes com Gavi o Fermín, amb els quals es retrobarà este dilluns en el duel a Montjuïc contra els catalans.

L'asturià ha assegurat que, tot i perdre contra el Betis, el València lluitarà per entrar en Europa fins al final. Però ha admés que si no ho aconsegueixen, la temporada serà igualment bona.

També et pot interessar

stats