El Llevant es manté invicte a Ipurua (2-2)

Un gol de l'Eibar en el temps afegit ha evitat la victòria granota

Andrés Fernández tracta de rebutjar un baló aeri
Andrés Fernández tracta de rebutjar un baló aeri / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
02 de setembre 2024 - 21:28 Actualitzat: 02 de setembre 2024 - 23:58

El Llevant ha deixat escapar dos punts en el temps afegit a Ipurua. Després d'avançar-se dos vegades en el marcador, l'equip de Julián Calero no ha pogut sumar la segona victòria seguida a domicili i li ha tocat conformar-se amb un empat contra un altre equip que no coneix la derrota.

Vicent Iborra, Pablo Martínez i Diego Pampín, jugadors inscrits en l'últim dia de mercat, han sigut de la partida, amb el de jugador de Montcada al centre de la defensa. 

Un onze que ha sorprés l'Eibar, ja que en el minut 4 els granotes s'han avançat mitjançant Roger Brugué. Una gran jugada ha acabat amb una passada filtrada i un tir a boca de canó que Brugui ha escolat a la porteria després de xocar amb el porter.

Amb l'avantatge en el marcador, a pesar que l'equip basc ha pogut empatar, s'ha arribat al temps de descans. El que havia intentat durant la primera meitat i no havia aconseguit, ho ha fet l'Eibar en la primera jugada de la segona meitat amb una passada de Guruzeta a Antonio Puertas, que dins de l'àrea ha marcat a plaer l'1-1.

Quan més atacava l'equip de Joseba Etxeberria, una passada excel·lent de Carlos Álvarez ha acabat amb una assistència de tac de Brugué que ha deixat sol a uns metres de la porteria Iván Romero, que no ha desaprofitat per a marcar amb una bona definició.

En el temps de prolongació, amb els jugadors del Llevant acaronant altres tres punts fora de casa, novament Puertas ha marcat el seu segon gol i el de l'empat, després d'arreplegar un rebuig d'un tret de Nolaskoain que ha repel·lit el travesser.

També et pot interessar

stats