Empat sense gols al derbi de pretemporada

El València i el Llevant empaten a zero a l'Antonio Puchades

Inici del derbi de pretemporada entre el València i el Llevant

Empat sense gols a l'Antonio Puchades en el derbi de pretemporada.

El València ha començat el derbi amb un equip titular carregat de cares joves i amb Almeida i Alberto Marí a la davantera. Rafa Mir, Hugo Duro i Pepelu, a la banqueta, i Mamardashvili veia els companys des de la finestra del vestidor.

El Llevant, per la seua part, ha arrancat el partit donant minuts als nous, Elgezabal, Morales i Pampín, i amb un onze titular més habitual.

Els primers 45 minuts han passat sense ocasions per a cap equip. Només una falta abans del descans ha sigut una clara oportunitat per al Llevant.

La segona meitat ha començat amb moviments a les banquetes i amb un punt més d'intensitat per part del València i del Llevant. Tot i això, ni l'equip de Baraja ni el de Calero han trobat el camí per a guanyar a l'Antonio Puchades.

La pretemporada segueix per als dos equips, que jugaran els pròxims partits el dissabte 3 d'agost. El Llevant jugarà el quart partit de pretemporada al parador del Saler contra el Vila-real CF B a les 19:00 hores.

El València, per la seua part, jugarà a l'estadi anglés d'Elland Road a les 16:00 hores contra el Leeds United FC. Un partit que s'emetrà en la televisió i el web d'À Punt i en el qual veurem una reedició de les semifinals de la Champions League 2001, en què el València es va classificar després de guanyar a Mestalla per 3-0.