Espanya, a octaus de l'Eurocopa per la porta gran (1-0)

Com a primera del grup B, s'enfrontarà a un tercer classificat d'un altre grup

Nico Williams ha sigut un ganivet per banda esquerra
Nico Williams ha sigut un ganivet per la banda esquerra / Twitter: @sefutbol

Exhibició de la selecció espanyola contra Itàlia per a classificar-se, matemàticament com a primera de grup, per als octaus de l'Eurocopa. L'equip de Luis de la Fuente ha sigut molt superior a l'azzurra, però només un gol en pròpia ha marcat la diferència en el marcador.

El seleccionador de la roja ha repetit l'onze del primer partit contra Croàcia amb l'única novetat d'Aymeric Laporte per Nacho en el centre de la defensa. El del Reial Madrid pateix unes molèsties que han obligat l'entrada de Laporte, ja recuperat de la seua lesió.

Els extrems d'Espanya, Lamine Yamal i Nico Williams, han sigut un maldecap per a la defensa dels de Luciano Spalletti. I en una de les accions del jugador de l'Athletic, elegit millor jugador del duel, ha arribat el gol en pròpia porta de Riccardo Calafiori.

Abans i després del gol, el combinat espanyol ha disposat de múltiples ocasions, però un encertat Gianluigi Donnarumma ha fet que l'avantatge no fora més gran. En el tram final s'ha vist la Itàlia més incisiva i perillosa, ja que amb només un gol de diferència, podia tirar per terra l'excel·lent partit dels espanyols.

Ferran Torres, de Foios, ha entrat en la segona part mentre que Álex Baena, jugador del Vila-real, ha fet el seu debut en una Eurocopa. El partit contra Albània de dilluns que ve, l'últim de la fase de grups, serà intranscendent per als de De la Fuente, però potser el seleccionador aprofita per a donar minuts a Alejandro Grimaldo, de la Pobla de Vallbona.

També et pot interessar

stats