El Llevant cau de la zona Champions

L'equip granota ha perdut 2-4 contra el Reial Madrid i baixa fins al quint lloc de la classificació

Les jugadores del Llevant es lamenten després d'una acció errada
Les jugadores del Llevant es lamenten després d'una acció errada / La Liga

El Llevant ha abandonat la zona Champions per primera vegada en quatre mesos. L'equip granota ha caigut fins al quint lloc de la classificació de la Lliga F després de perdre 2-4 contra el Reial Madrid a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Ara, les granotes es queden a dos punts del tercer classificat, el Madrid CFF.

L'equip entrenat per José Luis Sánchez Vera s'ha avançat en el marcador pràcticament només començar, amb un gol de Gabi Nunes en el minut 5. Les granotes han resistit les envestides madrilenyes i se n'han anat al descans amb l'1-0. Però les blanques han despertat en la represa i li han donat la volta al duel en a penes sis minuts. Leire Baños, ja en temps afegit, ha maquillat el resultat.

El València s'allunya del descens

El València ha fet un pas de gegant cap a la permanència en derrotar 3-0 la Reial Societat a l'Antonio Puchades. Anita Marcos, amb un doblet, i Asun, han marcat els gols que li han donat la victòria a l'equip de Jesús Oliva. Amb este triomf, les blanc-i-negres s'escapen de la zona de descens, que queda ara a set punts de distància.

El Vila-real es complica la vida

El Vila-real ha patit la tercera derrota consecutiva: ha caigut 1-2 contra el Sevilla a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Mckenna ha avançat les groguetes en la represa, però les andaluses han capgirat el marcador en a penes vint minuts. Després de set jornades sense guanyar, l'equip de Sara Monforte es queda a només dos punts de la zona de descens.

També et pot interessar

stats