Els penals eviten l'ascens del Jove Espanyol

L'equip de Sant Vicent del Raspeig ha perdut contra el Xerez en la final del play-off per pujar a Segona RFEF

Un jugador del Jove Espanyol i un del Xerez pugnen per una pilota
Un jugador del Jove Espanyol i un del Xerez pugnen per una pilota / Twitter: @jovesanvicente

El Jove Espanyol de Sant Vicent del Raspeig ha deixat escapar l'ascens a Segona Federació en la tanda de penals. L'equip entrenat per José Manuel Mas ha perdut 0-1 contra el Xerez Deportivo en la tornada de la final del play-off d’ascens, disputada a la Ciutat Esportiva Sant Vicent.

Els valencians van guanyar 0-1 a Chapín en l'anada, però els andalusos han igualat l'eliminatòria amb un gol en el minut 89, quan ja se celebrava l'ascens a la graderia. El marcador no s'ha mogut en la pròrroga i tot s'ha hagut de decidir a un cara o creu amb llançaments des dels onze metres. El Xerez ha marcat cinc penals, per només quatre del Jove Espanyol. Per tant, els de Sant Vicent del Raspeig continuen en Tercera Federació la temporada que ve.

La temporada que ve hi haurà cinc equips valencians en la quarta categoria del futbol espanyol: l'Il·licità, campió del grup sext de Tercera RFEF, l'Oriola, que va perdre la final per l'ascens a Primera RFEF, i el Torrent, l'Alzira i el València Mestalla, que van aconseguir la permanència en el grup tercer de Segona RFEF.

També et pot interessar

stats