Victoria Díez revalida el títol de campiona de l'Individual de raspall

La jugadora de València ha conquistat el sèptim mà a mà, el sext seguit, després de derrotar Ana de Beniparrell per 25-20 en una partida molt disputada

Victoria Díez torna a guanyar l'Individual de raspall

Victoria Díez s'ha proclamat campiona de l'Individual de raspall femení per sèptima vegada i ha conquistat el sext títol consecutiu. La jugadora de València ha derrotat Ana de Beniparrell 25-20, en una partida molt igualada que s'ha disputat al trinquet de Castelló de Rugat i que ha oferit en directe la tele d'À Punt.

Ana ha guanyat la reballada i ha començat la partida servint. La de Beniparrell s'ha mostrat molt fiable amb la treta i no ha permés que la seua rival tinguera ni tan sols una pilota de val al rest. En canvi, Victoria ha hagut de suar de valent per a tirar avant els seus serveis.

De fet, després que les dos jugadores guanyaren els set primers jocs al servei, i amb 20-15 favorable a Ana, la de Beniparrell ha tingut tres pilotes de partida. Però Victoria no s'ha immutat i ha sigut capaç de capgirar la situació i empatar a 20. En el joc decisiu, Ana ha acusat la pressió i Victoria no li ha donat opció. La de València ha aprofitat la primera pilota de val al rest per a trencar el servei i endur-se el triomf.

Victoria ha rebut, a més, la segona feninde, per haver guanyat els tres últims campionats de manera consecutiva.

També et pot interessar

stats