Alcaraz començarà la defensa de Wimbledon contra un jugador de la prèvia

Els valencians Roberto Bautista, Pedro Martínez i Sara Sorribes també han conegut hui el seu primer rival al Grand Slam d'herba

Alcaraz, durant un partit de l'any passat a Wimbledon
Alcaraz, durant un partit de l'any passat a Wimbledon / ATP Tour

Carlos Alcaraz, actual campió de Wimbledon, ha quedat aparellat en la primera ronda del torneig londinenc contra l'estonià Mark Lajal i tindrà un camí més o menys afable fins a unes hipotètiques semifinals, on podria creuar-se Jannik Sinner i evitaria Novak Djokovic fins a la final.

Lajal vindrà a este partit rodat, després de passar la fase prèvia de Wimbledon contra tres tenistes amb millor rànquing que ell, com són Passaro, Rocha i Duckworth. En cas de superar el primer rival, Alcaraz es veuria les cares amb Aleksandar Vukic o Sebastian Ofner i el primer test de la qual seriós no seria fins a la tercera etapa, quan apareix en l'horitzó Frances Tiafoe.

Quant als valencians, Roberto Bautista s'enfrontarà a l'alemany Maximilian Marterer, mentre que l'alzireny Pedro Martínez Portero ho farà contra el nord-americà Tommy Paul, un dels caps de sèrie.

Els enfrontaments de la resta d'espanyols seran Alejandro Davidovich - Sebastian Korda, Pablo Carreño - Griekspoor, Roberto Carballés - Alexander Zverev i Jaume Munar - Billy Harris. Alejandro Moro, l'únic espanyol que ha passat la prèvia, debutarà contra el britànic Jacob Fearnley.

Sorribes contra Paolini, finalista de Roland Garros

La vallera Sara Sorribes arrancarà Wimbledon contra la italiana Jasmine Paolini, finalista de Roland Garros enguany i setena favorita del torneig britànic.

Per part seua, Paula Badosa es mesurarà a Karolína Muchová, finalista de Roland Garros el 2023 i que va tornar a la competició esta setmana en Eastbourne després de deu mesos fora per una operació en la monyica.

De les espanyoles, la que pitjor sort ha tingut este divendres en el sorteig ha sigut Jessica Bouzas, que l'any passat va passar la prèvia i va debutar en el torneig i que enguany haurà d'enfrontar-se en el primer partit a l'actual campiona, la txeca Markéta Vondrousová.

Cristina Bucsa, que defensa la segona ronda de l'any passat, es mesurarà a la romanesa Ana Bogdan, mentre que Rebeka Masarova haurà de bregar amb la russa Liudmila Samsonova.

Quant a les grans favorites al títol, Iga Swiatek, número u del món, però amb molt a demostrar encara en herba, tindrà un debut a priori no senzill contra l'estatunidenca Sofia Kenin, guanyadora de l'Obert d'Austràlia el 2020, però vinguda a menys en els últims anys.

Elena Rybakina, guanyadora el 2022, tindrà enfront Elean Gabriela Ruse; Aryna Sabalenka, l'estatunidenca Emina Bektas, i Cori Gauff, la compatriota Caroline Dolehide.

Segons el sorteig, Swiatek evitaria Sabalenka fins a la final, en tant que la bielorussa ha caigut en el quadrant de Gauff, amb la qual podria mesurar-se en semifinals.

També et pot interessar

stats