L'Handbol Elx, a semifinals de Lliga

Buscaran, contra el Porriño, un lloc en la final

Una acció del duel entre l'Handbol Elx i el
Les de Joaquín Rocamora, un dels equips favorits a guanyar el títol, han dominat el partit amb un parcial de 3 a 0 només començar / Pere Conca (À Punt Mèdia)

L'Atticgo Handbol Elx s'ha classificat per a la ronda de semifinals pel títol de la Lliga Guerreras Iberdrola després de tornar a imposar-se hui al pavelló Esperanza Lag a un combatiu Replasa Beti-Onak per 25-22. En el partit d'anada de quarts, les il·licitanes van guanyar també per 26 a 33.

Durant la primera part, les locals han buscat augmentar prompte eixa renda per a evitar la reacció de l'esquadra navarresa. Cal recordar que les il·licitanes arribaven a la cita després de jugar el cap de setmana i aconseguir classificar-se per a la primera final europea del club. Tot i el poc de temps disponible per a preparar l'enfrontament, les franjaverdes van arribar al temps de descans amb cinc gols d'avantatge (14-9).

En la segona part, el Replasa Beti-Onak s'han desfet del control local en els primers minuts fins a aconseguir capgirar el marcador al minut 9 amb un parcial de 0 a 6 (14-15). A partir d'eixe moment, el públic de l'Esperanza Lag ha fet reviscolar les seues. S'han refet les il·licitanes i han tornat a comandar l'electrònic sis minuts després (19-16). A partir d'eixe moment intercanvi de colps que ha finalitzat amb un tanteig de 25 a 22.

En la penúltima ronda, l'Atticgo Handbol Elx jugarà contra el Club Handbol Porriño, que es va desfer amb patiment en la seua ronda de quarts de final del Guardés. Dissabte, a les 16.30 hores, les de Rocamora començaran la seua aventura de semifinals al Pavelló Municipal de Porriño (Galícia).