La bellesa del foc d'Alacant tanca l'Ofrena a la Mare de Déu del Remei

Milers de foguerers i barraquers han mostrat la seua devoció a la patrona d'Alacant depositant flors a la cocatedral de Sant Nicolau 

Alba Muñoz, bellesa del foc 2024, durant el seu discurs
Alba Muñoz, bellesa del foc 2024, durant el seu discurs / À Punt NTC

Després de dos intensos dies d'emoció i fervor, la bellesa del foc d'Alacant, Alba Muñoz, ha posat punt final a l'Ofrena de la Mare de Déu del Remei. La màxima representant de les festes alacantines entrava a la cocatedral de Sant Nicolau per a depositar el seu ram de flors als peus de la imatge de la patrona d'Alacant. L'acompanyaven, tancant este important acte, la reina de les festes de Castelló de la Plana, Lourdes Climent, i la fallera major de València, Maria Estela Arlandis. Ha sigut un moment de gran emoció que ha estat precedit per un breu discurs de la màxima representant de les Fogueres.

Durant estes dos jornades d'Ofrena, milers de foguerers i barraquers han desfilat i mostrat la seua devoció a la patrona de la ciutat. Amb el seu tribut en forma de clavells blancs i rojos han confeccionat, un any més, dos grans tapissos ubicats a la façana del temple. Estos tapissos tenen un significat especial, ja que han estat dedicats a Conrado Albaladejo Tello, Tomás Valcárcel Deza i José Angel Guirao Sánchez, tres personalitats molt reconegudes en el món de les Fogueres, i enguany es compleix el 25é aniversari de la seua mort. Els tapissos quedaran exposats al públic durant la resta de les festes.

Divendres de vesprada va ser la bellesa del foc infantil d'Alacant 2024, Martina Lloret Rocamora, i les seues dames d'honor les que tancaren la primera jornada de l'Ofrena, precedides de les representants de les delegacions festeres infantils. À Punt ha oferit en directe les dos jornades en dos programes especials que quedaran disponibles a la carta en el web d'À Punt perquè tots els festers i festeres que ho desitgen puguen reviure l'emoció d'este acte.

També et pot interessar

stats