The Black Eyed Peas conquista la plaça de bous d'Alacant

El grup de Los Angeles va fer saltar i ballar els assistents al ritme d'exitosos himnes generacionals del hip-hop com Pump It i I Gotta Feeling

BEP
The Black Eyed Peas conquista la plaça de bous d'Alacant / À Punt Notícies

Els fans del hip-hop internacional tenien este divendres a la nit una cita ineludible amb un dels tòtems més coneguts d’este gènere musical, especialment icònic en la dècada dels 2000.

El grup guanyador de sis Grammys, i fundat el 1995 a Los Angeles, The Black Eyed Peas, es va apoderar del recinte i el públic assistent al concert a la plaça de bous d’Alacant, després d'haver actuat davant de milers fibers al Festival Internacional de Benicàssim el cap de setmana anterior.

Himnes generacionals com Pump It, I Gotta Feeling o Boom Boom Pow, van fer vibrar, ballar i saltar els assistents en una fita divertida i engrescadora amb ritmes contagiosos i lletres significatives. 

L’energia del grup, els audiovisuals, una posada en escena cridanera i l’habilitat per connectar amb el públic amb els seus millors singles van fer de la cita musical tot un èxit memorable per a l’audiència.

També et pot interessar

stats