Hotels i càmpings del litoral valencià pengen el cartell de “complet”

Es mantenen les bones perspectives per a la segona quinzena de juliol 

Turistes en la recepció d'un hotel de València

Dades de rècord per als allotjaments costaners a la Comunitat Valenciana.

No només els hotels, també els càmpings, han penjat el cartell de complet durant la primera quinzena de juliol, i tot apunta que acabaran el mes en la mateixa línia.

No hi ha dubte que el turisme de càmping està de moda. Cada any, són més les famílies que trien eixa opció per a les vacances d’estiu, perquè és una molt bona idea per a anar amb xiquets.

Els càmpings ofereixen als menuts de la casa un gran espai d’esbargiment i tota mena d’activitats lúdiques i aquàtiques a càrrec de monitors i monitores, així com la possibilitat de fer nous amics. Als pares, esta opció els brinda tranquil·litat i l’oportunitat de poder desconnectar i gaudir també de les vacances i del temps lliure.

Els hotels ja superen el 85% d’ocupació

D'una altra banda, els establiments hotelers de la costa valenciana també han registrat bones dades d'ocupació durant estes dos primeres setmanes.

Segons dades d’HOSBEC, els hotels de platja han superat el 85% i, en alguns punts com Gandia o València, s'ha arribat al 94% d’ocupació. Com en el cas dels càmpings, les previsions per a la segona quinzena de juliol són igualar estes xifres.

I és que els hotels del litoral valencià poden presumir de tindre una clientela cada vegada més fidelitzada, que torna any rere any.

Una tendència a l'alça que es mantindrà per al mes d'agost segons la patronal hotelera.

També et pot interessar

stats