Les camisetes de l'atemptat a Trump es tornen virals: "A prova de bales"

Poques hores després de l'intent d'assassinat durant un míting, una de les fotos més icòniques del moment ja està sent rendibilitzada en comerços en internet xinesos, russos i també en tendes físiques als Estats Units

rwwqq
En internet ja estan a la venda les camisetes de l'atemptat a Trump en molts portals / officialhodgetwins.com

L'intent d'assassinat de Donald Trump ha generat un frenesí de productes en línia que presenten una foto del candidat presidencial estatunidenc just després que li dispararen, amb lemes com "A prova de bales", "Les llegendes mai moren", "Disparar em fa més fort" o "Lluita".

No han passat ni 24 hores i una de les fotos més icòniques del moment, ja està sent rendibilitzada de diverses maneres en internet.

Amb preus que oscil·len entre 9 i 40 dòlars, les camisetes adornades amb imatges de Trump alçant el puny tancat en l'aire mentre taques de sang li creuen el rostre s'han tornat virals.

Poques hores després del tiroteig, empreses i venedors independents es van afanyar a crear eslògans i mercaderies, majoritàriament mostrant el candidat presidencial republicà com a desafiador, en el que s'ha convertit en l'últim d'una llarga llista de productes de Trump.

"Les vendes van superar les meues expectatives. No esperava que Trump tinguera tants seguidors", va dir Zhong Jiachi, de 28 anys, propietari de Paxinico, un comerciant de roba a Douyin, la versió xinesa de TikTok, que va vendre al voltant de 40 camisetes amb la imatge de Trump just després que li dispararen.

Mig minut a fer una camiseta i 2.000 venudes en tres hores

Li Jinwei, de 25 anys, que ven productes en la plataforma Taobao d'Alibaba, va dir als mitjans de Hong Kong que li va costar aproximadament només mig minut produir una camiseta de Trump a la seua fàbrica a la Xina.

"Vam posar les camisetes en Taobao tan prompte com vam veure la notícia sobre el tiroteig, encara que ni tan sols les havíem impreses, i en tres hores vam veure més de 2.000 comandes tant de la Xina com dels Estats Units", va dir.

Comerços en línia russos comencen a vendre camisetes de Trump

També comerços digitals russos s'han llançat este dilluns a la venda de camisetes amb la imatge de l'aspirant a la Casa Blanca, Donald Trump, amb puny en l'aire després de l'atemptat patit en un míting electoral a Pensilvània, els EUA.

Les peces han aparegut en el catàleg de diverses botigues dels gegants del comerç electrònic rus Wildberries i Ozon. Camiseta "Atemptat contra Donald Trump'', es llig en la descripció d'un dels articles oferits.

La camiseta és de cotó i està disponible en diverses talles, segons expliquen els venedors. El preu oscil·la entre els 1.000 i els 2.000 rubles (entre 11 i 22 dòlars).

I no sols els venedors xinesos o els russos estan traent profit, diversos portals estan utilitzant la mateixa estratègia per a potenciar la imatge del candidat republicà de cara a les presidencials de novembre.

També et pot interessar

stats