Dos cavalls de l'exèrcit britànic corren sense control pel centre de Londres

Els cavalls pertanyen a la cavalleria reial i han fugit durant una desfilada a Horse Guard, prop del palau de Buckingham

Els cavalls galopen pel carrer / Reuters

Dos cavalls han galopat desbocats este dimecres pel centre de Londres, a Anglaterra, i almenys una persona ha resultat ferida. S'han gravat imatges en què es veu com un cavall blanc, ensellat i aparentment cobert de sang, corre pel carrer juntament amb un exemplar negre.

Ha sigut necessari cridar a l'exèrcit per a localitzar els animals, segons han informat les autoritats de la capital britànica.

El periòdic Telegraph ha dit que els animals pertanyien a la cavalleria reial de l'exèrcit britànic. Així mateix, ha comunicat que s'han soltat quan s'estava fent una desfilada a Horse Guards, un camp de desfilades cerimonial al centre de Londres.

"Som conscients que hi ha cavalls solts al centre de Londres i estem treballant per a localitzar-los", ha dit la Policia Metropolitana de Londres. Més tard, s'ha informat que els agents havien contingut els dos cavalls i que s'estaven preparant per a transportar-los amb atenció veterinària.

El Servei d'Ambulància de Londres va rebre una telefonada a les 08:25 hora local (07:25 GMT) que informava d'un accident en què una persona havia caigut d'un cavall al carrer Buckingham Palace, al centre de la capital anglesa.

També et pot interessar

stats