El pont de cristall de Dashbashi, una estructura suspesa única en el món

Fa 240 metres de llargària i al centre hi ha una cafeteria bar

Pont de cristall de Dashbashi, a Georgia / Efe

El pont de cristall de Dashbashi, únic en el món, s'ha convertit en un dels grans atractius turístics de Geòrgia, ja que travessa a 280 metres d'altura un canyó espectacular situat al cor del Caucas.

L'estructura d'acer i cristall fa 240 metres de llarg i al centre hi ha una cafeteria bar en forma de diamant, des d'on els visitants poden gaudir de les vistes a recer del vent, al parc nacional d'Algeti.

La directora general de la companyia que gestiona la infraestructura, Maya Kukava, ha dit a l'Agència EFE que presumeixen de ser l’estructura suspesa més gran del món. 

La construcció del pont i el seu diamant, que encaixen orgànicament en el paisatge muntanyenc de la regió situada a noranta quilòmetres de la capital georgiana, ha costat tres anys i ha suposat una inversió de 120 milions de laris, uns quaranta milions d'euros.

“Però l'esforç ha valgut la pena”, afig somrient Kukava, destacant que la instal·lació s'ha convertit en un “imant per als turistes que busquen gaudir d'una experiència extrema inoblidable”.

També et pot interessar

stats