Detingut un home al Port de Sagunt després de ser rescatat per entrar a la platja amb bandera roja

En l'operatiu han intervingut els serveis de salvament i socorrisme, personal tècnic sanitari, el dron de rescat i agents de la unitat de platges

Policies a la platja de Sagunt
Policies a la platja del Port de Sagunt / Ajuntament de Sagunt

Agents de la secció de platges de la Policia Local de Sagunt (Camp de Morvedre) han detingut este divendres un home de 45 anys que no ha fet cas de la bandera roja que prohibia el bany, s'ha endinsat a la mar i "ha obligat els serveis de salvament a intervindre ràpidament per a evitar que s'ofegara". A més, quan ha sigut identificat, els agents han constatat que sobre ell pesava una ordre de detenció.

En l'operatiu han intervingut els serveis de salvament i socorrisme, personal tècnic sanitari, el dron de rescat i agents de la unitat de platges, detalla l'Ajuntament saguntí en un comunicat. L'home, una vegada atés i descartat el trasllat a l'hospital, ha sigut identificat pels agents per a procedir amb la infracció corresponent, és a dir, per haver accedit a la mar amb bandera roja. En este moment, els mateixos agents han comprovat que sobre ell pesava sobre una ordre de detenció i que, a més, comptava amb nombrosos antecedents.

Posteriorment, han traslladat el detingut a dependències policials per a posar en marxa les diligències pertinents i passar-lo a disposició judicial.

També et pot interessar

stats