Tres detinguts per l'agressió mortal d'un home a Gata de Gorgos

La víctima ha mort per les ferides provocades amb un bat de beisbol

Crim a Gata de Gorgos
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
22 de juny 2024 - 20:23 Actualitzat: 23 de juny 2024 - 19:24

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes per l'agressió a un altre de 38 anys que ha resultat ferit de mort a ple carrer a Gata de Gorgos. Fonts municipals han confirmat a À Punt que l'agredit era un veí del poble que ha mort a causa de les ferides provocades amb un bat de beisbol i que s'espera que els agressors passen dilluns a disposició judicial.

L'Ajuntament del municipi de la Marina Alta ha decretat tres dies de dol, fins al 24 de juny, i ha suspés tots els actes oficials programats, a més de tancar les instal·lacions esportives i els espais municipals.

Els fets van tindre lloc la vesprada del dissabte al carrer de les Moreres, quan la víctima va ser agredida amb el bat i va quedar malferida. Immediatament, va ser atés per una doctora que viu al mateix carrer, però ni ella ni els serveis d'emergència que hi van arribar van poder salvar-lo de les conseqüències de les contusions que havia patit al cap i a la resta del cos.

El principal agressor és un home que ja havia generat altres conflictes al poble. La comunitat islàmica del poble, a la qual pertany, ja havia avisat les autoritats del perill que suposava i el regidor de Seguretat Ciutadana, Joanvi Vallés, ha reconegut que va ser detingut "alguns dies abans per delictes menors". Mohamed el Abdellaoui-Merouni, president de la comunitat islàmica, ha lamentat que no s'haja pogut evitar esta desgràcia i demana que "es posen mesures i s'estretisquen llaços entra la comunitat islàmica i les autoritats".

També et pot interessar

stats