Dos treballadors resulten ferits en l’incendi d’una planta de reciclatge de San Antonio de Requena

Sis dotacions de bombers i un mitjà aeri de la Generalitat treballen en l’extinció d'un foc que ha originat una gran columna de fum negre

Un incendi crema una planta de reciclatge de Requena / Imatge: Consorci Provincial de Bombers de València / Vídeo: @PlaUtielRequena
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 d'abril 2024 - 17:32 Actualitzat: 15 d'abril 2024 - 22:33

Dues persones han resultat ferides per inhalació de fum durant l’incendi que s’ha declarat aquest dilluns a la vesprada en una planta de reciclatge de San Antonio de Requena. Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), es tracta d’un home de 39 anys que s’ha dirigit pels seus propis mitjans a l’Hospital de Requena, i un altre de 41 anys a qui han evacuat en ambulància; tots dos són treballadors de la planta.

En l’extinció del foc —que ha provocat una gran columna de fum negre— treballen sis dotacions de bombers de Requena, Torrent, bombers voluntaris de Cofrents i Sinarques, un oficial de guàrdia, un cap de sector i un sergent de Requena, així com un mitjà aeri de la Generalitat.

Fonts dels bombers asseguren que l'incendi afecta la zona exterior, que acumula tones de material de reciclatge com bales de plàstic premsat. De moment no hi ha naus afectades, mentre que els efectius d’extinció treballen en la seua protecció.

De moment, el fum no arriba als nuclis habitats i s’està dirigint a una zona de cultius. Tot i això, a través de les xarxes socials, l'alcaldessa Rocío Cortés ha advertit la població que en cas de canviar la direcció del vent podria començar a haver-hi problemes. 

També et pot interessar

stats