Investiguen una suposada violació grupal a una menor de 12 anys en una escola de Sevilla

La xiqueta, amb un 50% de discapacitat, va confessar els fets als avis dies després que es produïra l’episodi

Un vehicle de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Fiscalia de Menors i la Junta d’Andalusia investiguen el cas d’una suposada violació a una menor de 12 anys per almenys huit companys de classe en un col·legi de Peñaflor (Sevilla). De fet, l'assumpte està judicialitzat i Inspecció de la Conselleria de Desenvolupament Educatiu i FP està elaborant un informe “que posarà a la disposició del jutjat”, segons han informat fonts de la conselleria d’Educació andalusa.

En una entrevista en Canal Sur Televisión, l'avi patern de la xiqueta, amb una discapacitat del 50%, afirma que va ser ella qui li ho va confessar, “dies després” que es produïra l'episodi.

La parella sentimental de l'avi, que tampoc ha volgut revelar el seu nom per a preservar la intimitat de la família, ha relatat que va observar a la xiqueta “rara” i “amb males actituds, quan normalment no és així”. “Ens va reconéixer, a la seua germana major i a mi, després de mostrar-se molt nerviosa, què li havien fet i fins i tot va revelar, d'un en un, els qui havien sigut els agressors”.

Des de l'Ajuntament, de moment, declinen fer cap valoració sobre esta presumpta agressió a la menor i remeten a un comunicat sobre este tema que tenen previst enviar dimecres.

L'avi patern és el responsable de la menor, ja que es troba en situació d'acolliment de manera permanent. “Estic desitjant que arribe un informe mèdic per a mostrar-li'l al director del col·legi, que no es creu que això haja succeït, encara que haja d'anar a sa casa per a presentar-li’l”, assegura, al mateix temps que critica que els Serveis Socials municipals “no s'hagen posat en contacte” amb ells.

També et pot interessar

stats