Dos morts i dos ferits greus en un tiroteig durant una revetla de Sant Joan a Girona

Els Mossos d'Esquadra investiguen una baralla que està sota secret de les actuacions i busquen els sospitosos

Diverses persones intenten entrar per la força a l'Hospital de Girona
Diverses persones intenten entrar per la força a l'Hospital Josep Trueta, a Girona / @SAP-FEPOL (X)

Un tiroteig a Girona en la nit del diumenge de Sant Joan ha acabat amb dos persones mortes, segons han informat este dilluns els Mossos d'Esquadra. Una d'elles és una dona de 44 anys, que ha perdut la vida després de ser atropellada. L'altra víctima, un home de 48. A més, l'incident ha deixat dos persones més ferides de gravetat que estan ingressades amb pronòstic greu a l'Hospital Josep Trueta, a la ciutat catalana.

Els fets ocorregueren cap a les 22:35 d'anit al barri de la Font de la Pólvora de Girona. Per causes que encara s'investiguen, va esclatar una baralla en una revetla de Sant Joan que va saldar-se inicialment amb quatre persones ferides. Les dos víctimes mortals van faltar una vegada estaven ja hospitalitzades.

Al centre sanitari va haver-se d'activar un dispositiu molt ampli de seguretat per a evitar desordres públics, perquè hi havia persones de l'entorn de la víctima concentrades que volien accedir al recinte. Una gravació en vídeo difosa en X pel Sindicat Autònom de Policia (SAP-Fepol), majoritari en el cos dels Mossos d'Esquadra, mostra com el cordó policial tracta de contindre una turba humana que intenta entrar per la força. Se senten crits de les infermeres i hi ha empentes i agressions als policies, que es defensen amb les porres.

Segons ha pogut saber Europa Press, els Mossos d'Esquadra continuen buscant els sospitosos del tiroteig i l'autoritat judicial ha decretat el secret de les actuacions.

També et pot interessar

stats