Presó per a un segon investigat per l'agressió mortal a un home a Gata de Gorgos

El jutjat manté la llibertat sense mesures cautelars per al tercer detingut i descarta que estiguera al lloc dels fets

L'home ha sigut detingut per agents de la Policia Nacional
Un agent de la Policia Nacional (arxiu) / Unicòp

El jutjat d'instrucció número 2 de Dénia (Marina Alta) ha acordat este dimarts presó provisional, comunicada i sense fiança per al segon investigat per la mort d'un home dissabte passat a Gata de Gorgos. Ahir dilluns va enviar a presó el primer dels tres investigats pels fets.

El jutge ha pres la decisió després dels resultats de les diligències que no es van poder fer durant dilluns per la incompareixença del principal testimoni i perjudicat pels fets. Este dimarts, a requeriment del jutge i a requeriment policial, sí que ha comparegut, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). D'altra banda, el jutjat manté la llibertat sense mesures cautelars ja acordada per al tercer investigat, ja que no existeix "cap indici que el situe al lloc i en el moment dels fets". La causa està oberta per un delicte d'homicidi, sense perjuí d'ulterior qualificació.

La Guàrdia Civil va detindre tres homes per la presumpta implicació en la mort d'un altre, de 38 anys, a Gata, dissabte a última hora de la vesprada. La víctima va morir —suposadament— després de rebre diversos colps amb un bat de beisbol.

L'Ajuntament de Gata, en un decret d'alcaldia, es va mostrar "consternat" i va expressar la "tristesa" per estos fets, al mateix temps que va transmetre el condol i "tot el suport possible" de la corporació municipal a la família del mort.

També et pot interessar

stats