Troben el cos d'una dona desapareguda a Madrid i detenen al marit

El cadàver estava en una habitació tancada i insonoritzada a la casa familiar

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha trobat este dimecres el cadàver d'una dona desapareguda des del 31 d'agost, quan l'Associació SOS Desapareguts i el Centre Nacional de Desapareguts, que depenen del Ministeri de l'Interior, van emetre una alerta. El cos es trobava en un domicili de la localitat madrilenya de Villalbilla.

L'espòs havia denunciat en la caserna de la Guàrdia Civil que el dia anterior, ella havia eixit de Villalbilla per a visitar sa mare, que viu a 75 quilòmetres, a Griñón, al sud de la Comunitat de Madrid, però no havia tornat a casa com estava previst. Pel que sembla, mai va arribar a veure la mare.

Llavors, els agents van començar una investigació que va acabar a la casa familiar, on tots dos vivien. En una habitació tancada i insonoritzada, van trobar la desapareguda.

Després de la troballa, el seu marit ha sigut detingut, mentre s'investiga si va morir de manera violenta. Ara serà l'autòpsia la que determine les causes de la defunció de Raquel. La Guàrdia Civil està analitzant altres proves, com el mòbil de la morta, per a determinar si el detingut, que ja ha passat a disposició judicial, va poder participar en la mort.

També et pot interessar

stats