Un llamp crema una casa ecològica a la Vall d'Uixó

Tres dotacions dels bombers de Castelló s'han mobilitzat cap a la zona, prop del paratge de Sant Josep

Incendi a la Vall d'Uixó
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
02 de setembre 2024 - 13:37 Actualitzat: 02 de setembre 2024 - 14:28

Tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers de Castelló s'han mobilitzat este dilluns per a sufocar un incendi declarat en una vivenda a la Vall d'Uixó. Fonts del cos d'emergències han precisat que la causa probable és un llamp.

Les flames, que han cremat el sostre de l'habitatge afectat, han començat en una zona pròxima al paratge de Sant Josep, concretament en els accessos. Es tracta del barri de les conegudes com a "cases ecològiques", fabricades amb materials sostenibles i dissenyades per al aprofitament i l'eficiència energètica. Un tret que, segons han apuntat algunes fonts, en este cas ha pogut ser un aliat del foc perquè hi havia una gran quantitat de fusta en l'immoble que actuava de combustible.

El succés ha pogut ser encara més dramàtic, perquè en el moment d'originar-se l'incendi un dels propietaris estava dins, però afortunadament ha pogut eixir-ne a temps.

Els bombers han tallat la carretera CV-230 i ara mateix no es pot circular en direcció a Alfondeguilla. Ara mateix treballen a la zona tres dotacions del parc de la Plana Baixa i dos unitats de comandament. El dispositiu ha hagut d'actuar des de l'exterior fins que ha arribat l'autoescala i posteriorment dos bombers han pogut accedir dins de la casa incendiada per a sufocar les flames.

També et pot interessar

stats