Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

504 de 542: aquests són els municipis valencians que ha visitat Berta Báidez

Una xifra que ha assolit en només cinc anys de treball com a reportera en À Punt

La reportera Berta Báidez en una de les retransmissions recents a la Tomatina de Bunyol / @bertabaidez

Si cal destacar una reportera d'À Punt per ser la més tot terreny, eixa és, sens dubte, Berta Báidez. I les xifres ho corroboren: en només cinc anys d'emissions, ja ha estat en 504 dels 542 municipis que hi ha en total a la Comunitat Valenciana. Part d'aquest recorregut l'ha fet amb l'actual programa Fas festa, on cada dimarts visita els pobles que estan en festes. Però la seua trajectòria ve de lluny i ja amb À Punt directe i Bona vesprada la reportera xafava molts pobles cada dia, micro en mà, buscant les històries més destacades.

Només li queden 38 municipis per visitar

El llistat de pobles visitats és interminable; tant, que només li'n queden 38 per xafar. És per això que la reportera s'ha atrevit en les seues xarxes socials a esmentar, un per un, els municipis en què encara no ha estat. Ho ha fet en Instagram, on compta amb un bon grapat de seguidors i on, de tant en tant, la reportera respon a preguntes dels usuaris. Tota aquesta història dels municipis visitats prové d'aquesta història d'Instagram de dilluns. Després del repàs i suposem que una bona estona de reflexió per part de Berta, el llistat de pobles on la reportera no ha estat encara és el següent:

Les històries d'Instagram del compte de @bertabaidez

Confiem que la productora de Fas festa ja està treballant en aquest llistat per a posar-hi remei i fer que la reportera aconsguisca el repte de visitar tots i cadascun dels municipis de la Comunitat Valenciana.

Una vallera orgullosa

Berta Báidez és a més una abanderada de la seua terra i allà on va destaca les qualitats del municipi que la va veure nàixer, la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa. Vallera convençuda, de la Vall diu que "encara que és gran, és una ciutat molt poble". Berta confessava en un programa d'À Punt que "abans jo era la filla del carnisser; ara soc la reportera i mon pare, el pare de la reportera".

Berta Báidez treballa en la televisió valenciana autonòmica des dels inicis. Començava fa cinc anys en l'equip de reporteres de Carolina Ferre en À Punt directe i després va estar també en el magazín Bona vesprada amb Màxim Huerta al capdavant. També ha participat en els programes d'À Punt La terrassa i No tenim trellat. És a més, copresentadora habitual del programa amb Ferran Cano al plató i la cara visible de les retransmissions més importants, com les Falles, les Fogueres o la Magdalena.

la Plana Baixa