Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

Busquem deu talents musicals per a FesTalent, el primer festival digital de La Colla

Esteve Tortosa, d'Auxili, i Marina Bolea, de Maluks, seran els presentadors i els padrins dels joves artistes durant el festival

Esteve Tortosa del grup Auxili i Marina Bolea de Maluks presenten FesTalent

La nova temporada de La Colla ve carregada de sorpreses perquè amb l’inici de curs À Punt també llança FesTalent, el primer festival digital de La Colla. Un nou espai concebut per a trobar talents entre 6 i 14 anys relacionats amb el món de la música. Per a participar, els interessats enviaran un vídeo mostrant les seues habilitats de manera individual o en grup.

Els presentadors d’aquest nou programa seran dos coneguts professionals de la música valenciana: Esteve Tortosa, d'Auxili, i Marina Bolea, de Maluks.

Esteve Tortosa, d'Auxili, i Marina Bolea, de Maluks, són els presentadors del festival

Com funciona?

La dinàmica serà la següent: d’entre totes les candidatures rebudes a FesTalent, cada presentador triarà les 5 que més li agraden per al seu equip (10 en total) i les apadrinaran per tal de presentar-les en el festival digital que se celebrarà a final de temporada davant d'un jurat d'experts del món de la música. Ells seran els encarregats de valorar el treball fet per les xicotetes i xicotets artistes i assignar els premis finals.

Els guanyadors podran participar en la gravació d’un videoclip especial de Nadal amb Dj Butoni i cantar davant de tota la colla en una actuació especial a les festes nadalenques. No t’ho penses més, envia la teua proposta al 636 273 429 i participa en FesTalent!