Huit receptes per a la nit de Cap d’Any
Et proposem receptes senzilles i saludables per a aquestes dates tan especials
Encara estàs a temps de preparar els teus menús per a Cap d’Any, l'any nou, Reis o qualsevol altre dia de reunions familiars o amb amics. Et proposem receptes senzilles i saludables, tant de dolç com de salat, per aquestes dates tan especials.
Espirals amb salsa de bolets i tòfona
Espirals amb salsa de bolets i tòfona, un plat de pasta molt senzillet de fer i que agrada a tot el món.
Rap allagostat amb cloïsses i gambes
Aquestes festes també són una bona ocasió per a cuinar receptes amb peixos com el de hui. Us proposem un rap allagostat amb cloïsses i gambes que està per a xuplar-se els dits. El rap és un peix finíssim i boníssim. Ho voleu comprovar?
Vieires amb carxofes i cansalada
Una altra recepta que combina el millor de la mar i de la muntanya és aquesta, amb les vieires, les carxofes i la cansalada com a protagonistes.
Rellom amb salsa de tòfona, bolets i castanyes
Una recepta a l’altura de qualsevol celebració és el rellom de vedella amb salsa de tòfona, bolets i castanyes, pefecte per a un dia gran. Tenim un producte de categoria especial, però la resta d'ingredients no es queden arrere.
I per als moments dolcets d’aquestes dates…
Bescuit de iogurt
Podem fer un dolç que perfectíssimament pot formar part d’una bona sobretaula d'aquelles que allarguen els dinars hores i hores. Prepararem un tradicional bescuit de iogurt, però aquesta vegada amb nabius i torró de xocolate cruixent.
Torró de gat
Podem preparar un torró “de tota la vida”, i més senzill no pot ser. Parlem del torró de gat. En molts llocs li diuen també crocant o guirlache, però el valencià, el nostre, és el torró de gat.
Púding de bresquilles, polvorons i torró
Els dolços que sobren en Nadal també es poden reaprofitar, i precisament això farem amb aquesta recepta. Es tracta d'un púding de bresquilles, polvorons i torró, on li farem lloc als dolcets que se’ns han quedat solts per donar-los una nova vida.
Polvorons de Villena
És hora de preparar un dels clàssics de Nadal, Cap d’Any i Reis. Què seria d’una safata de dolços nadalencs sense els polvorons? En aquesta ocasió, farem la recepta tradicional de Villena, a l’Alt Vinalopó.
De segur que sorprens el paladar dels teus amb aquestes receptes per a tots els gustos! Que les gaudiu en bona companyia!