Cinc receptes per a combatre el fred
Aprenem a preparar cinc plats típics i senzills per als dies de fred
Ha arribat el fred i el cos ja ens va demanant plats calents. Et donem algunes idees per aclimatar el cos a la baixada de temperatures. Receptes típiques que podràs preparar a casa de manera senzilla per a sorprendre els teus.
L'olla de Begís
Aprenem a preparar l'olla de Begís, un plat típic d’aquest poble de muntanya de l'Alt Palància. Un dels ingredients diferenciadors del plat és el fesol de bolo, que es cultiva a la zona. És tan contundent que habitualment es fa els mesos d’hivern o quan fa fred. Els ingredients són ossos de porc, verdures, creïlla, botifarra de ceba, pimentó, vitet, oli i sal.
Guisat de seitan amb bròcoli i ametles
Una recepta per a tot el món, farà les delícies especialment dels vegans! Pren nota de com preparar un guisat de seitan amb bròcoli i ametles.
Guisat de mar i muntanya
Una recepta contundent, un plat elaborat, un guisat de mar i muntanya. Ací teniu el pas a pas d’aquesta recepta.
Potatge d'abadejo
Si us agraden les receptes tradicionals, hui és el vostre dia! Maribel Gil i Màxim Huerta han cuinat junts potatge d’abadejo, una recepta molt típica de Pasqua. Ací teniu tots els ingredients i l’elaboració detallada.
Guisat de rèmol
Tasta el deliciós gust del rèmol i gaudeix de la seua carn blanca i fina en aquest fantàstic plat de rèmol amb creïlles.