Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

Tretze plans imprescindibles a fer a la ciutat de Tòquio, la capital del Japó

Explorar Tòquio és una experiència enriquidora plena de diversitat cultural, descobriments emocionants i meravelles modernes i tradicionals

Barri de Shibuya, conegut pel seu famós pas de vianants i la seua animada vida nocturna / Shutterstock

Informació d'interés 

Moneda: Ien. 

Població: 13.960.000 habitants. 

Hora: Tòquio va set hores per davant de València. 

Pagament recomanat: Podeu pagar amb diners en efectiu i amb targeta de crèdit. 

Permisos: Els espanyols poden entrar al Japó com a turistes fins a noranta dies sense necessitat d'un visat. 

El consell de Valencians al món: El Japó pot ser costós, així que prepareu prèviament un pressupost adequat que incloga allotjament, àpats, transport i activitats. 

Plans imprescindibles a fer a Tòquio

1) Explorar barris icònics

Submergiu-vos en l'energia tan única del barri de Shibuya, conegut pel seu famós pas de vianants i la seua animada vida nocturna. Passeu per Shinjuku, un centre comercial i d'entreteniment on podreu explorar el districte roig de Kabukicho o gaudir de vistes panoràmiques des de l'edifici del Govern Metropolità. A Akihabara, el paradís de l'electrònica i la cultura otaku, podreu descobrir botigues de videojocs, anime i manga. I, a Harajuku, la moda extravagant i les botigues avantguardistes en són el segell distintiu. 

Akihabara, el paradís de l'electrònica i la cultura otaku / Shutterstock

2) Visitar temples i santuaris

Deixeu-vos meravellar per la majestuositat del temple Senso-ji, a Asakusa. És el santuari més antic de Tòquio. Passegeu, també, pels terrenys del santuari Meiji, a Shibuya. Està envoltat d'un bosc idoni per a fer una caminada relaxada. 

Temple Senso-ji, a Asakusa / Shutterstock

3) Gaudir de la gastronomia

L'escena culinària a Tòquio és tota una aventura. Tasteu el sushi i el sashimi fresc al mercat de Tsukiji o proveu diferents tipus de ramen en llocs especialitzats. Exploreu els passadissos dels supermercats per tal de trobar delícies úniques i descobriu els izakayas locals si el que voleu és gaudir de plats autèntics i un poc de sake. 

Tasteu-hi el sushi i el sashimi fresc al mercat de Tsukiji / Shutterstock

4) Compres

Perdeu-vos en el luxe i l'elegància de Ginza, un districte comercial d'alta gamma amb botigues de marques internacionals i de disseny. Camineu per Nakamise Street, a Asakusa, per a comprar records tradicionals japonesos, com ara quimonos i ventalls. Els centres comercials com Magnet by Shibuya 109 i Takeshita Street, a Harajuku, són el millor quant a les últimes tendències de moda juvenil. 

Takeshita Street / Shutterstock

5) Museus i galeries d'art

Exploreu la història i la creativitat japonesa al Museu Nacional de Tòquio, on trobareu diferents artefactes i art antic. Al Museu d'Art Mori, d'una altra banda, podreu gaudir d'exposicions contemporànies i d'una vista panoràmica de la ciutat des de l'observatori. 

Exploreu la història i la creativitat japonesa / Shutterstock

6) Parcs i jardins

Escapeu-vos del bullici urbà al parc de Ueno, on podreu relaxar-vos al costat del llac, visitar el zoològic o explorar el Museu Nacional de la Natura i la Ciència. Els jardins Shinjuku Gyoen ofereixen un oasi tranquil i seré idoni per a passejar i apreciar la bellesa de la natura, també. 

Museu Nacional de la Natura i la Ciència / Shutterstock

7) Tokyo Disneyland i DisneySea

Submergiu-vos en la màgia dels parcs temàtics de Disney, on podreu conéixer els vostres personatges preferits, gaudir d'atraccions emocionants i veure espectacles inoblidables. 

Tokyo Disneyland / Shutterstock

8) Experiències onsen

Experimenteu l'autèntica relaxació japonesa a Odaiba Oedo - Onsen Monogatari, un complex d'aigües termals amb banys a l'aire lliure. 

Odaiba Oedo-Onsen Monogatari / Shutterstock

9) Esdeveniments culturals

Uniu-vos a la celebració de l'hanami a la primavera, moment de l'any on els cirerers estan en flor, i participeu en festivals d'estiu amb focs artificials i danses tradicionals. Experimenteu el Cap d'Any japonés als temples i santuaris, on podreu presenciar cerimònies i tradicions úniques. 

Celebració de l'Hanami a la primavera / Shutterstock

10) Teatre i entreteniment

Viviu la tradició cultural del Japó amb espectacles de kabuki, un estil de teatre tradicional japonés que combina música, dansa i actuació. Assistiu a concerts de música J-pop o trobeu entreteniment en viu a bars i clubs locals. 

Kabuki, un estil de teatre tradicional japonés que combina música, dansa i actuació / Shutterstock

11) Cafeteries temàtiques

Submergiu-vos en l'extravagància de les cafeteries temàtiques, on podreu gaudir de la companyia de gats, mussols, conills o personatges d'anime mentre preneu una beguda o unes postres. 

12) Passejos en vaixell

Descobriu la ciutat des d'una perspectiva única en un passeig en vaixell pel riu Sumida o en un creuer per la badia de Tòquio, on podreu gaudir de vistes impressionants de l'horitzó i els famosos ponts de la ciutat. 

Descobriu la ciutat des d'una perspectiva única en un passeig en vaixell pel riu Sumida / Shutterstock

13) Excursions pròximes

Aprofiteu l'oportuna ubicació de Tòquio per a fer excursions d'un dia a llocs propers, com ara a Nikko i els seus santuaris i paisatges naturals, a Kamakura i el seu Gran Buda o, fins i tot, feu una escapada al majestuós mont Fuji. 

Kamakura i el seu Gran Buda / Shutterstock