Les UCI de l'Hospital Francesc de Borja de Gandia i l’Hospital General d'Alacant, al màxim de la capacitat

Als dos hospitals de la Marina la situació és normal i als hospitals dels nord de la comunitat la pressió encara és relativa

Estat de les UCI

La pandèmia segueix la seua expansió per la Comunitat Valenciana i la pressió hospitalària se'n ressent. Actualment, hi ha 689 persones ingressades, 97 d’elles a les unitats de cures intensives i algunes de les unitats de crítics comencen a estar saturades.

És el cas de l'Hospital Francesc de Borja de Gandia i l’Hospital General d'Alacant, ambdós tenen les cures intensives al cent per cent de capacitat i, segons fonts sindicals, estan a un pas d'haver d'obrir una nova sala capacitada per a fer front a la possible arribada de pacients en situació crítica.

De moment, són dos casos puntuals. Als dos hospitals de la Marina la situació és normal i als hospitals de la província de Castelló la pressió encara és relativa, però preocupa que no pare de créixer.  

Tot i que aquesta setmana es nota una desacceleració en la pujada de contagis, veus expertes alerten del major impacte en la transmissió de la variant delta, la dominant en totes les comarques. Per això, asseguren, no hem d'abaixar la guàrdia ni oblidar que les persones asimptomàtiques, vacunades o no, poden continuar propagant el virus.

També et pot interessar

stats