Els iaios i les iaies s’apoderen de les xarxes socials

Coneixem els grans influenciadors i influenciadores de la tercera edat en el dia dels avis i les àvies

Iaios i iaies influenciadors / À Punt NTC

El 26 de juny se celebra el dia dels iaios i les iaies, i en À Punt volem mostrar la cara més divertida dels nostres majors: la d’influenciadors i influenciadores, que molts han descobert gràcies als més joves de la casa. Acumulen anys d’experiència i també milers de seguidors. I sobretot, ens trauen milers de somriures. 

Una gran influenciadora valenciana és @iaiacocinera, que en convida a anar a esmorzar amb ella i també ens ensenya a cuinar amb les seues receptes casolanes.

Una altra iaia que triomfa en les xarxes socials i sense necessitat ni tan sols de tindre el seu propi perfil és la iaia de l’influenciador i col·laborador d’À Punt @cabrafotuda. Este jove de la Vila Joiosa li ha dedicat a sa uela, de qui ha rebut el malnom, el seu primer tema musical. I ella i les seues amigues han sigut les protagonistes del videoclip

@la.yaya.maricarmen també té milers de seguidors i seguidores als qui cada dia els demostra que mai és tard per a ser una mateixa, sense preocupar-se del què diran.  

Altres, com @abuelodetiktok i @abuelo.joan, són molt artistes, i ens conviden a cantar i a ballar amb ells. 

Fins i tot l’àvia influenciadora @abueladedragones s'atreveix a fer-nos espòilers de La casa del dragón, l’spin-off de la famosíssima Juego de tronos i a comentar cada capítol. 

També et pot interessar

stats