26/12/2025
El Retrovisor, especial Nadal
En l’especial de Nadal d’'El Retrovisor', Josep Ramon Lluch i Anaïs Ordóñez ens faran reviure un fum de moments nadalencs divertits de l'arxiu de la tele, acompanyats per alguns dels rostres més estimats de la casa com Ximo Rovira, Inés Ballester, Clara Castelló, Carme Juan, Paco Nadal, Óscar Tramoyeres i Jordi Morera. També tindrem el testimoni d’alguns dels primers xiquets que van participar en el mític programa 'Babalà' i dels propietaris d’una botiga molt especial d’Algemesí que va patir els efectes de la dana. A més, gaudirem de l’actuació en directe dels xiquets del musical 'Los chicos del coro'.
25/12/2025
25.12.2025 | A la saca
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.
25/12/2025
25.12.2025 | Atrapa'm si pots
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
25/12/2025
25.12.2025 | La cuina de Morera
Hui, en La cuina de Morera, vos portem el rei de les taules d’hivern: el putxero nadalenc amb un caldet de pilotes. Una cassola fumejant que reuneix dos plats tradicionals en un putxero i caldo amb pilotes per escalfar cos i ànima. Això sí, requereix temps, paciència i amor, com les millors coses de la vida per aconseguir un plat que és festa, tradició i memòria compartida entre generacions fet amb carns, cigrons i verdures. Un guisat antic que ompli la llar d’aromes i records.
24/12/2025
24.12.2025 | A la saca
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.
24/12/2025
24.12.2025 | Atrapa'm si pots
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
24/12/2025
24.12.2025 | La cuina de Morera
Hui, en La cuina de Morera vos convidem a reviure una de les nits més simbòliques i familiars de l’any, la nit de Nadal, amb un clàssic de sempre: el corder guisat amb vi blanc. Aquesta delícia de recepta té un mos melós, tendre i ple d’aroma i aporta a la taula la saviesa de generacions. Aquesta recepta, cuita a foc lent i plena de detalls, uneix la màgia de la tradició amb la calidesa de la llar. Un plat que transforma el corder en protagonista de records i celebracions úniques.
23/12/2025
De Cazorla a Segura (Sierra de Cazorla)
El parc natural de la Sierras de Cazorla, de Segura i Las Villas, situat al cor de Jaén, és el segon espai protegit més gran d’Europa. Hu viatja fins allí, seduït pel caràcter especial de la gent, per a visitar pobles encantadors com Segura de la Sierra i conéixer tradicions com el fandango o els bolos serranos, mentre visita els amfitrions valencians que s’han mudat allí.
23/12/2025
23.12.2025 | A la saca
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.
23/12/2025
23.12.2025 | Va de bo
Magazin de les vesprades d'À Punt. Presentat per Màbel Martí i Nacho Cotino. Espai d’actualitat i finestra d’anàlisi de tot el que passa a la Comunitat Valenciana i al món. Amb un equip de reporters en directe per a parlar amb els seus protagonistes a peu de carrer des de qualsevol lloc on estiga la notícia.
23/12/2025
23.12.2025 | Atrapa'm si pots
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
23/12/2025
Amb gust de música: el concepte de piano bar
23/12/2025
23.12.2025 | La cuina de Morera
Hui en La cuina de Morera, celebrem la unió perfecta entre Orient i l’horta valenciana: tataki de tonyina marinat amb suc de taronja. Un plat lleuger i refrescant on la mar i la terra dialoguen a cada mos. La tonyina es fon amb la dolçor cítrica en un equilibri exquisit. Un plat modern que respecta l’essència del producte i que ens porta a fer un viatge pel Japó que combinarem amb la frescor del nostre Mediterrani.
23/12/2025
23.12.2025 | La via verda
El territori, les seues característiques, la seua orografia, la hidrografia i la meteorologia determinen la manera de viure de les persones que l’habiten i la manera de relacionar-se amb l’entorn. De dilluns a divendres, La Via Verda mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim en la Comunitat Valenciana: qué cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn pel canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible, de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
22/12/2025
Zoom | La Grossa de Nadal
El sorteig del 22 de desembre marca, indiscutiblement, el tret d'eixida del Nadal. A Espanya, el 70% de la població adulta compra loteria de la Grossa. Cap altre país concentra tanta participació en un sorteig de bitllets. Per què? Els valencians ens hem gastat enguany, de mitjana, 85 euros. Però, quina és la probabilitat que ens toque? A més, la Grossa de Nadal ha canviat moltes vides, però no sempre per a bé.
22/12/2025
22.12.2025 | A la saca
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.