• À Punt segueix el mundial d’handbol a través dels videoblogs de Gedeón Guardiola

  À Punt | 14/01/2019 17:13
  À Punt
  Tarjeta

  Gedeón Guardiola

  À Punt està fent un seguiment del Campionat del Món d’Handbol a través dels comentaris del jugador internacional de Petrer, Gedeón Guardiola. El pivot, un dels membres de la selecció espanyola d’handbol, està analitzant, mitjançant videoblogs que es distribueixen a través de les xarxes socials en exclusiva per a À Punt, diferents aspectes de la competició.

  Els videoblogs del jugador internacional d’handbol es difonen per Twitter, Facebook, el web i també a través dels serveis informatius d’À Punt. Les anàlisis de Gedeón Guardiola estan assolint un gran ressò en les xarxes socials (#GedeónÀPunt). El primer dels videoblogs, per exemple, va registrar més de 5.500 impressions en Twitter.

  Guardiola és actualment jugador de l’equip alemany del Rhein-Neckar Löwen. Ha sigut internacional des de l’any 2011 amb la selecció espanyola, campió del món en 2013 i campió d’Europa a Croàcia l’any passat, entre altres títols. En l’actual campionat del món l’equip espanyol ha guanyat els dos primers enfrontaments i aquesta vesprada jugarà contra el Japó.

  Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç següent: https://apuntmedia.es/va/