• ‘Al ras’ es desplaça a Alboraia

  À Punt | l’ Horta | 08/01/2019 17:21
  À Punt

  'Al ras' visita Alboraia

  Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenten Jèssica Crespo i Joan Espinosa, es desplaçarà demà, dimecres, 9 de gener, a Alboraia (Horta).

  Al llarg de les tres hores del programa parlarem, de de la Casa Comte de Zanoguera, de diversos aspectes de l’economia i de l’actualitat del municipi. Així, començarem amb l’orxata, el producte més internacional d’Alboraia. Entrevistarem Antonio Gimeno, president del Consell Regulador de la DO Xufa de València, i Enric Navarro, agricultor de xufa ecològica i presentador del programa Terra Viva, de la televisió d’À Punt.

  Alboraia s’enfronta a no pocs reptes per la proximitat a la ciutat de València i per la seua ubicació estratègica. Un és l’ampliació de la V-21, aprovada pel Ministeri de Foment, a la qual s’oposa frontalment el col·lectiu Per l’Horta. Un representant de Per l’Horta ens explicarà la seua posició i també tindrem ocasió de saber l’opinió de Rosana Pastor, diputada de Podem al Congrés, de Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés, i de Toni Quintana, diputat del PSPV-PSOE.

  En Al ras també parlarem demà de l’estrena en la televisió d’À Punt del programa Mestres i aprenents, i entrevistarem el professor i escriptor d’Alboraia Vicent Sanhermerlando. D’altra banda, tindrem ocasió de parlar amb l’exfutbolista del València CF i del Llevant UE Ferran Giner, i en la secció ‘Mel de romer’ Amparo Gimeno ens explicarà el llibre La cuina més tradicional d’Alboraia, i tindrem als micròfons de la ràdio d’À Punt a Guillermo Lagardera, de la cerveseria Zeta Beer. A la nostra taula d’entitats també podrem escoltar els projectes d’Espacio SaWabona i de Menuts del Món.

  La música del programa de demà estarà íntimament relacionada amb el programa de televisió Family duo. L’actuació del dia, de fet, correrà a càrrec de la parella guanyadora de la primera edició del talent show de la televisió pública valenciana, Raquel i Juan Carlos. I entrevistarem Mari Giner, una dels quatre membres del jurat del programa.

  Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/