• ‘Al ras’ estarà demà a la seu de Dulcesol a Gandia

  À Punt | la Safor | 18/12/2018 12:08
  À Punt
  Tarjeta

  'Al ras' viatja novament a Gandia

  Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa es desplaçarà demà fins a la seu principal de l’empresa Dulcesol a la ciutat de Gandia.

  Al llarg de les tres hores de programa entrevistarem el gerent de l’empresa d’alimentació, Rafa Juan, que ens explicarà la influència de Dulcesol en la comarca de la Safor, en la Comunitat Valenciana i també a nivell internacional. També ens contarà com són les noves línies d’alimentació saludable i d’aliments per a bebés o per a adults, entre altres novetats.

  Al ras també dedicarà una part del programa a parlar de la recuperació forestal en aquesta zona on l’estiu passat es van cremar més de 3.200 hectàrees en el que va ser el pitjor incendi de l’any al nostre territori. Farem un seguiment de la recuperació de la zona i parlarem amb Daniel Muñoz i Yesmina Mascarell, del projecte Marxuquera Verda i amb Óscar Olivares, tècnic de l’Ajuntament.

  El magazín del matí de la ràdio d’À Punt també dedicarà una part del programa de dimecres als premis Goya, més concretament a valencians que participen en projectes nominats als premis. Així, tindrem als micròfons Mari Carmen Cambrils, de l’equip d’animació del curtmetratge nominat Soy una tumba. També parlarem amb la productora de Castelló Marisa Crespo, nominada per 9 pasos. Igualment, tindrem ocasió de saber un poc més d’El olvido, a través de la productora d’Alacant nominada per aquest projecte, Bea Martínez. El nostre personatge del dia serà Félix Múrcia, director artístic i guanyador de cinc premis Goya.

  En la secció “Camins per recórrer” entrevistarem Nieves Santonja, directora de Sendes Urbanes, i Toni Orengo ens parlarà de l’Herbari excursionista que acaba de publicar. La música vindrà de la mà del grup Black Glitter i el monòleg correrà a càrrec de Pau Blanco. En la secció gastronòmica del magazín tindrem la Taska Vill Edgar.

  Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç:

  https://www.apuntmedia.es/