• ‘Al ras’ explica el treball de Casa Caritat

  À Punt | València | 15/01/2019 16:53
  À Punt
  Tarjeta

  Nova eixida del magazín del matí de la ràdio d'À Punt

  Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, eixirà demà del Centre de Producció de Programes de Burjassot per a conéixer de primera mà el treball amb persones sense llar i en risc d’exclusió social de Casa Caritat, a la ciutat de València.

  Al llarg de les tres hores de programa entrevistarem el president de l’organització humanitària, Luis Miralles, i la directora gerent, Guadalupe Ferrer. També escoltarem la directora del centre que l’ONG té a Benicalap, Cristina Sánchez, i Isabel Ferrer, responsable de l’escoleta infantil. El magazín també tindrà ocasió de parlar amb usuaris de la institució humanitària. I en la secció “Mel de romer” parlarem amb la cuinera de Casa Caritat i amb una de les persones que recorren a aquest servei.

  D’altra banda, en la secció “Taula solidària” se centrarà a conéixer la realitat del Casal de la Pau, de la plataforma Sense Llar. I també tindrem als nostres micròfons el formador i activista del Col·lectiu Romaní i LGTB, Demetrio González.

  En clau cultural, en Al ras entrevistarem dimecres Carme Miquel, escriptora, mestra i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL). I finalment, tindrem l’oportunitat de parlar sobre la lluita veïnal pel jardí botànic (adjacent a Casa Caritat) en una entrevista amb el portaveu de Salvem el Botànic, Pasqual Requena.

  La música vindrà de la mà de Paz Huertas. Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/