• ‘Family Duo’ obri la convocatòria a la recerca de nous concursants per a la segona edició del programa musical de talents

  À Punt | 19/12/2018 12:17
  À Punt
  Tarjeta

  Talent show musical

  Family duo tindrà segona temporada. El concurs de talents d’À Punt ha obert hui la convocatòria a la recerca de concursants per a la segona edició del concurs musical de talents. La gala final de la primera edició s’emetrà aquest dissabte a partir de les 21:45 hores.

  En la segona edició, Family duo també busca parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins, etc.) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar. Els interessats a participar en els càstings es podran registrar en línia a través de l’enllaç https://castingfamilyduo.apuntmedia.es/o telefonant al 608 080 090.

  La segona edició del concurs estarà presentat també per Joan Espinosa i la copresentadora serà igualment Sonia Fernández. És un programa de les productores Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia.

  La primera edició de Family duo ha aconseguit una gran resposta del públic i ha sigut una enorme plataforma per al talent de les famílies valencianes. Només en les xarxes socials les actuacions del programa ja han superat els 2 milions i mig de reproduccions. A més, cada setmana Family duo ha sigut tendència en Twitter a la Comunitat Valenciana i ha arribat a ser tendència a tot Espanya.