• L’AVL es reuneix amb Enrique Soriano i Alfred Costa per a tractar el foment de la llengua i la cultura valencianes

  À Punt | 29/07/2020 13:32
  À Punt Mèdia

  Imatge prèvia a la reunió a la seu d'À Punt a Burjassot

  Ramon Ferrer, president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Joan Rafael Ramos, vicepresident, i Verònica Cantó, secretària de l’AVL, s’han reunit aquest matí al CPP de Burjassot amb Enrique Soriano, president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i Alfred Costa, director general d’À Punt.

  Durant la reunió s’ha tractat el desenvolupament del conveni de col·laboració entre l’AVL i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), firmat el 2018, per a promocionar la llengua i la literatura valencianes, la millora de l’ús social de la llengua i la celebració de l’Escriptor de l’any.

  Així mateix, també s’ha parlat del documental sobre l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas, Carmelina. Mar i cel que s’estrenarà el 24 de setembre amb motiu de la declaració de l’autora com a Escriptora de l’any 2020 i 2021 per part de l’AVL.

  Les dues institucions, À Punt i l’AVL, han renovat el compromís de mantindre la col·laboració per al desenvolupament de contingut audiovisual per al foment i la difusió de la llengua i la cultura valencianes.