• La parella d’Onil formada per Juan Carlos i Raquel guanya la primera edició de ‘Family duo’

  À Punt | 23/12/2018 10:38
  À Punt
  Foto guanyadors

  Guanyadors de la primera edició de 'Family duo'

  Family duo ja té guanyadors de la primera edició. La parella d’Onil formada per Raquel i Juan Carlos, de 26 i 25 anys respectivament, són els concursants triats ahir dissabte pel jurat i el públic del talent show de la televisió pública valenciana com a millor duo musical. L’estil musical de la parella guanyadora és rock and roll clàssic.

  Juan Carlos va començar en la música amb 2 anys en la banda del seu poble. Ell sempre s'ha dedicat a la percussió, tot i que en el concurs ha tocat el piano. I Raquel va començar en la música amb 18 anys. És autodidacta. Raquel i Juan Carlos fa tres anys que són parella sentimental, però abans eren amics.

  Actualment, Juan Carlos forma part d’una colla de música d'Alcoi i també de la banda d'Onil; a més a més, actua amb el seu propi grup. Raquel compagina la música amb el treball de cambrera. “En el futur, ens encantaria poder viure de la música. De moment, encara no és possible”.

  Amb el premi invertiran en el que més els agrada: la música. “La idea és invertir en música, millorar els equips que tenim i els instruments... Ens gastarem un poquet nosaltres (he, he), però en els projectes musicals hem d’invertir perquè tot és molt car.”

  Family duo és una de les apostes més potents de la graella d’À Punt Mèdia. De fet, À Punt ja ha obert la convocatòria a la recerca de concursants per a la segona edició del concurs musical de talents. Els interessats a participar en els càstings es podran registrar en línia a través de l’enllaç https://castingfamilyduo.apuntmedia.es/ o telefonant al 608 080 090.

  Family duo és un programa de les productores Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia. La primera edició de Family duo ha tingut una gran resposta de públic i ha sigut una enorme plataforma per al talent de les famílies valencianes. Només en les xarxes socials, les actuacions del programa ja han superat els dos milions i mig de reproduccions. A més, cada setmana Family duo ha sigut tendència en Twitter a la Comunitat Valenciana i ha arribat a ser tendència a tot Espanya.