• L’esport valencià tindrà cada divendres cita en la televisió pública en ‘L’esprint’

  À Punt | 26/09/2019 16:38
  À Punt

  La televisió d’À Punt estrena demà per la vesprada L’esprint, un espai informatiu que servirà com a punt de trobada de l'esport valencià i dels seus protagonistes. El programa servirà com a antesala del cap de setmana i també per a fer repàs de l'actualitat esportiva dels dies previs. S’emetrà cada divendres, de 20:00 hores a 20:30 hores, i estàrà presentat pel periodista Òscar Forés.

  L’equip del programa també inclou col·laboradors que cada setmana analitzaran l’actualitat, entre ells l’entrenador de futbol Josep Alcácer o l’exjugador de bàsquet Natxo Rodilla. L’esprint oferirà tots els divendres entrevistes amb els esportistes valencians i amb els diferents protagonistes en les disciplines esportives. La intenció és visibilitzar tots els esports que se celebren a la Comunitat Valenciana o que la tinguen com a referència.

  La informació esportiva i les retransmissions són apostes d’À Punt en totes les finestres: televisió, ràdio, web i xarxes socials. Informació de proximitat, que vertebre tota la Comunitat Valenciana. L’esprint està impulsat per l’equip d’informatius d’À Punt.

  Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i a la carta, a través del web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.