• À Punt presenta la programació especial de Nadal

  À Punt | 21/12/2018 13:16
  À Punt
  La Colla

  La Colla

  La televisió, la ràdio i el web d’À Punt han preparat moltes novetats per a les festes nadalenques. Continguts per a tots els públics, i programes especials i directes al carrer, esguiten la programació durant les pròximes setmanes.

  Per als més menuts, À Punt amplia l’horari d’emissió fins a les 12:00 h i ha previst nombroses estrenes de sèries d’animació d’èxit internacional doblades per primera vegada al valencià, com ara Les aventures de Mr. Peabody and Sherman, Els Croods o Dinotrux. També s’estrenen productes d’animació de segell valencià com la sèrie La vida de Tikato, i els més menuts de la casa podran gaudir de maratons especials d’El cau de les feretes i Els Bíters. A més, cada dia, a partir del dilluns 24 de desembre, la televisió emetrà una pel·lícula d’animació per als més menuts, i en la ràdio es podrà seguir en directe tota la informació de La Colla des d’Expojove.

  Però la programació també ha pensat en la resta de públics. Així, programes com Atrapa’m si pots tindran edicions especials amb concursants adolescents; en Rosquilletres competiran presentadors d’À Punt; i Family duo emetrà un especial de nadales. També hi ha previst un especial .Docs de resum de l’any, un Terra viva dedicat al menjar nadalenc, programes especials d’Assumptes interns, Magnífics i Comediants; i À Punt emetrà un documental dedicat a la casca, entre altres.

  A més, À Punt seguirà de prop l’actualitat nadalenca. El dilluns 24 es retransmetrà, per televisió i per ràdio, el missatge del rei Felip VI; i el del president de la Generalitat, Ximo Puig, el dilluns 31. També es podran seguir en directe, per primera vegada per televisió, les campanades des de la plaça de l’Ajuntament de València, que retransmetran Carolina Ferre i Eugeni Alemany; i el dissabte 5 de gener, la cavalcada dels Reis d’Alcoi es podrà gaudir des de la televisió pública de la mà de Reis Juan i de Xavi Castillo.

  La música també tindrà el seu protagonisme amb concerts com el del Cant de la Sibil·la, de Raimon i de música clàssica des de l’Auditori de la Diputació d’Alacant, sota la batuta del director Josep Vicent. L’estudi dedicarà un programa especial dedicat a Ramonets i a Dani Miquel.

  En les xarxes socials, per la seua banda, hi haurà nombroses accions per a animar la participació dels ciutadans. Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i en diferit, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/.