• Acte de presentació del València Basket a la Fonteta

  Esports Bàsquet | 16/09/2019 01:06
  Olegari Gonzalo
  El València Basket presenta els 51 equips base de l'entitat

  El València Basket presenta els 51 equips base de l'entitat

  Ha sigut un acte festiu i amb una nombrosa participació per part d'esportistes i públic. El València Basket s'ha presentat en societat de cara a la temporada que comença. Primer amb la presentació dels equips masculí i femení i, després, amb la dels 51 equips de bàsquet base. 
   
  La festa no ha pogut culminar amb la victòria de l'equip masculí, que ha jugat amb el San Pablo Burgos amb el Trofeu Ciutat de València en joc. Els taronges han perdut per 81-90. Dos dels jugadors que s'han perdut la cita han sigut Quino Colom i Louis Laberye, que estan de viatge en haver participat en el mundial de la Xina. Sí que han jugat alguns dels jugadors que enguany s'han incorporat a la plantilla, com ara Jordan Loyd i Maurice Ndow. Dos reforços fonamentals per a l'equip.

  Jaume Ponsarnau ha lamentat la derrota, però creu que l'equip farà una bona temporada, que ha qualificat de "dura i exigent". El moment més emotiu s'ha viscut precisament abans del partit amb el minut de silenci dedicat a les víctimes de tragèdia que s'ha viscut aquesta setmana a causa de la gota freda que ha afectat el litoral mediterrani.