Al València Basket se li escapa la victòria a Belgrad

Els de Ponsarnau cauen davant l'Estrela Roja per un triple en l'últim segon, 76-73.

Vives, durant el partit
Vives, durant el partit / Efe
28 de novembre 2019 - 23:27

El València Basket se'n va de Sèrbia amb sabor amarg perquè continua sense conéixer la victòria en Eurolliga fora de la Fonteta. A Belgrad se li ha escapat en l'últim segon amb un triple de Brown que ha trencat la igualtat en el marcador per a col·locar el definitiu 76-73. Ara venen quatre partits més d'Eurolliga fora de casa. La Fonteta no viurà un partit continental fins al 2020.

El partit ha estat inicialment condicionat pel trencament del videomarcador que ha provocat una parada de més de 45 minuts en el primer quart. Als dos equips els hi ha costat entrar, però semblava que era el València Basket, amb un encertat Marinkovic, qui millor s'havia adaptat al contratemps d'estar sense jugar tant de temps. Així i tot, en els dos primers quarts s'han vist moltes imprecisions per part dels dos conjunts i sols al final del segon quart ha sigut quan el València Basket ha estat millor.

Bons moviments en atac que han marejat l'Estrela Roja i han provocat dos triples seguits de Dubljevic i altres dues bones accions de Loyd per a anar-se'n al descans dominant el marcador amb un 37 a 41.

El tercer quart ha sigut fatal per al València Basket. L'Estrela Roja ha eixit amb una marxa més, posant molta intensitat en defensa i velocitat en les accions d'atac, amb penetracions en la pintura que els taronja mai podien frenar. En aquest quart el València Basket només ha sumat 10 punts per 23 de l'Estrela Roja. Els serbis havien capgirat el partit i en l'últim quart s'ha arribat amb 60 per 51 al marcador.

Encara quedava un últim quart d'infart. Guillem Vives, Abalde i Doornekamp han donat estabilitat en defensa i Dubljevic en atac, amb dos triples seguits, han tornat a posar el València Basket dins del partit. Tant, que els de Ponsarnau s'han posat amb dos punts per davant, 63-65. L'Estrela Roja semblava noquejat i només un jugador, Brown, mantenia el nivell. Precisament ell ha sigut l'encarregat de trencar la igualada a 73 amb un triple en l'últim segon del partit i donar-li la victòria als locals pel definitiu 76 a 73.