Contundent victòria del València Basket contra l'UCAM Múrcia (89-65)

El conjunt taronja ha jugat quatre partits en nou dies i ara encara una setmana de tranquil·litat

Mike Tobey, amb 15 punts, va ser el màxim anotador del València.

El València Basket supera amb nota aquesta dura setmana amb tres partits, els dos de l'Eurocup i el de l'UCAM Múrcia. El conjunt taronja ha superat els murcians per 89 a 65 en un partit en què cadascun dels quatre interiors valencians han sumat més de deu punts. A pesar del desgast per haver jugat un partit a Lituània a penes 48 hores abans, els de Ponsarnau han dominat el partit pràcticament des del principi.

El València Basket va saber plantejar molt bé el partit. El joc excessivament dur del Múrcia no va descentrar els jugadors taronja i molt prompte la diferència en el marcador començava a obrir-se. En aquests primers compassos del partit, emergia de nou un gran Bojan Dubljevic, que ja ha superat els problemes físics que arrossegava després de participar en les 'finestres FIBA', amb la selecció de Montenegro. Els primers vint minuts del partit finalitzaren amb una bona renda per al València Basket (38-26).

La diferència va fer-se més grossa a mesura que passaven els minuts. Els de Múrcia van intentar reaccionar, però el València era hui un equip molt coral i tots els jugadors eren una amenaça per a la cistella rival. En l'últim quart de l'encontre, el Múrcia va entrar en col·lapse i el conjunt taronja es va escapar en el marcador de 27 punts. Al remat, el partit va finalitzar amb un 89 a 65 que deixa l'equip de Ponsarnau quarts en la taula de classificació.

Aquesta és la quarta victòria en nou dies del València Basket, que ara encara una setmana sense a penes compromisos per a refer-se d'aquest ritme frenètic de partits.