• Dubljevic, en el quintet ideal de l'Eurocup

  Esports Bàsquet | 03/04/2019 17:50
  Samuel Borja

  Dubljevic durant un partit d'Eurocup / Miguel Ángel Polo

  Bojan Dubljevic ha sigut elegit entre els millors cinc jugadors de l'Eurocup quan només falta per disputar-se la final d'aquesta competició. El pivot taronja repeteix un guardó que ja va aconseguir la temporada 2016-17. Enguany, Dubljevic ha signat unes estadístiques brillants, tot i les dificultats amb les quals es va trobar en la sèrie de semifinals, en què va ser expulsat en el segon partit.

  El montenegrí ha fet una mitjana de 10,1 punts amb un 44% d'encert en triples, 5,4 rebots i 2,4 assistències per a un 13,5 de valoració. De fet, va ser designat millor jugador de la competició durant el Top-16, la fase anterior a les eliminatòries pel títol.

  Dos jugadors de l'Alba de Berlín en el quintet ideal

  El rival del València Basket en la final de l'Eurocup compta amb dos jugadors entre els cinc millors de la competició; l'ala Rokas Giedraitis i l'ala pivot i exjugador taronja Luke Sikma. Els dos jugadors seran peces clau en la final en l'esquema d'Aíto Garcia Reneses, que també ha sigut elegit millor entrenador de la competició.

  Els altres dos jugadors que completen el quintet són el base Andrew Albicy, del MoraBanc Andorra, i l'escorta Errick McCollum, de l'Unics Kazan.