Dubljevic i una gran defensa condueixen el València Basket als quarts de final de la 7 Days Eurocup (81-82)

Sam Van Rossom converteix la cistella decisiva que confirma els valencians líders del Grup G.

Bojan Dubljevic, millor jugador del partit que ha permés el València Basket classificar-se per a la següent ronda de l'Eurocup

Una cistella a tres segons del final del base belga Sam Van Rossom li ha permés a València Basket guanyar l'Estrella Roja a l'Aleksandar Nikolic Hall de Belgrad (81-82), on cap equip havia guanyat, i aconseguir així la classificació matemàtica per als quarts de final de 7 Days Eurocup. L'actuació de Bojan Dubljevic, MVP del partit (29 de valoració), ha sigut decisiva, sobretot en el primer i en el tercer quart. L'equip de Jaume Ponsarnau ha sabut jugar el final del partit en què ha arribat a l'última jugada per darrere en el marcador (81-80), en un dels pocs avantatges dels serbis en tota la vesprada.

El València Basket ha dominat de forma el primer quart, gràcies a un gran Bojan Dubljevic (10 punts en el primer quart), encertat en el tir i dominador dels taulers. Això li ha permés tindre avantatge suficient, tot i que, al final del quart, els de Milan Tomic s'han refet i han deixat el marcador en un 17-21 favorable als taulellers. La millora dels balcànics ha tingut continïtat en el segon quart, on han aconseguit la seua màxima renda de 6 punts (30-24, minut 15). L'encert del grec Stratos Perperoglou (18 punts, i jugador més valorat del partit fins al descans amb 18 punts també). Els de Jaume Ponsarnau, aplicats en atac (encara que més desencertats en la mitja i llarga distància), han abaixat la intensitat defensiva i han encaixat 27 punts en este segon quart.

Dubi i una gran defensa

Bojan Dubljevic ha tornat a ser decisiu, una vegada més, amb un gran tercer quart (28 punts de valoració, 24 punts, 4 de 5 en triples i 6 de 9 en tirs de dos, i 8 rebots). Gran efectivitat i domini del rebot per a conduir a l'equip, que ha ajustat la defensa, fins a un 14-22 en el quart decisiu, que ha acabat amb 58-64, gràcies a una reacció final dels balcànics.

En l'últim quart, l'Estrella Roja ha superat els de Jaume Ponsarnau (23-18), gràcies a una direcció d'equip amb dos bases (Regland i Covic, sobretot aquest, molt efectiu en les penetracions a cistella), i a la mà de Perperoglou (26 punts i 22 de valoració), quasi inèdit en el tercer quart. Així, el València Basket ha sabut patir i Sam Van Rossom, ajudat per Dubljevic en el bloqueig, ha pogut fer la cistella decisiva de l'enfrontament que, a falta de dues jornades per a la fi, li permet al València Basket accedir als quarts de final de la 7 Days Eurocup,  la qual es disputarà en format eliminatòria al millor de tres partits.