El València Basket, a un partit de les semifinals de play-off

Les de Rubén Burgos han superat el Gernika amb un marcador de 69-76

Moment del partit
Moment del partit / Lointek Gernika Biskaia

Les de Rubén Burgos han guanyat el primer partit de l'eliminatòria de quarts del play-off de la Lliga Dia disputat contra el Lointek Gernika Biskaia, amb un marcador de 69-76.

L'equip taronja ha començat molt bé el partit traent un parcial de 0 a 8 però Pina i Tirera han comés dues faltes cadascuna molt prop de l'inici, cosa que ha llastrat el conjunt valencià i ha obligat el tècnic a canviar d'estratègia.

Les basques han dominat fins a la meitat del tercer quart amb contracolps ofensius molt ràpids i han arribat a tindre un parcial de 12-0. Però la insistència de les jugadores de Rubén Burgos i l'augment en el control dels rebots ha canviat la sort. En l'últim quart ha sigut clar el domini del València Basket, que ha minimitzat les pèrdues i ha desestabilitzat les basques, les quals han perdut els nervis en les acaballes del partit. Remarcable l'actuació d'Anna Gómez i Tamara Abalde, que quasi no han pogut descansar en els 40 minuts.

Victòria molt important amb el factor camp en contra que posa l'eliminatòria de cara per al pròxim partit que tindrà lloc diumenge a La Fonteta. Aquest triomf és el primer de la temporada contra el Gernika, davant el qual havien caigut en els dos partits de la fase regular. Si fora necessari, es jugaria un tercer partit, de nou, a Biscaia.