El València Basket es classifica per a la segona fase de l'Eurocup Women

Les taronja han certificat el pas amb una victòria aclaparadora, 93-49, contra el Cegléd hongarés

Llançament de la jugadora taronja

El València Basket ha certificat a la Fonteta la classificació per a la segona fase de l'Eurocup Women. Ha sigut després de véncer per més de 40 punts, 93-49, al Cegléd hongarés. Amb aquesta victòria, les taronja segueixen invictes en la competició europea. Les valencianes han demostrat la superioritat en un joc coral, on set jugadores s'han situat per damunt dels 9 punts.

El de hui era l'últim partit a la pista valenciana d'aquesta primera ronda de la competició europea, i les de Rubén Burgos s'han situat per damunt en el marcador des dels primers compassos del duel. Aquest parcial ha estat marcat per l'encert de la valenciana María Pina, que ha anotat 4 dels 5 triples llançats. Finalment, en el marcador del final del primer temps, avantatge d'11 punts per a les taronja, 24-13.

Les hongareses han intentat acostar-se al rival en el segon quart, reduint la diferència per davall dels 10 punts. Ara bé, la iniciaiva en el joc, l'encert en els tirs exteriors i el control dels rebots del València Basket han fet que la distància s'haja incrementat de forma més considerable, fins a arribar al descans amb un 51-31.

Ha sigut després de la represa, quan el València Basket s'ha disparat en el marcador, amb fam d'ampliar les diferències amb el Cegléd, amb un tercer quart que ha acabat amb 69-42. En l'últim temps, avantatge de 30 punts des de l'inici, per a concloure el partit amb un contundent 93-49.