El València Basket es referma en la segona plaça de la Lliga Endesa

L'equip taronja ha guanyat 58-55 l'Spar Girona, rival directe a la part alta de la taula.

Rebecca Allen, en una acció del partit
Rebecca Allen, en una acció del partit / Migueal Ángel Polo

El València Basket es referma en la segona plaça de la classificació de la Lliga Endesa. A la Fonteta l'equip taronja ha guanyat 58-55 l'Spar Girona, rival directe a la part alta de la taula.

La lluita entre valencianes i catalanes ha sigut acarnissada des de l'inici del duel i durant tot el primer quart, on els dos equips han fet molt bona faena en atac i este temps ha acabat amb empat a 17 al marcador. L'Spar Girona s'ha posat per davant en el segon temps, encara que les de Rubén Burgos no els han deixat marcar una diferència que els permetera anar-se'n del partit. Els dos equips se n’han anat al descans amb 30-35 al marcador

A la represa, les valencianes han aprofitat els dubtes del Girona i s'han posat per davant a mitjan del tercer temps. La bona defensa del València Basket ha fet que acabaren aquest quart amb un avantatge de 7 punts, amb resultat de 46-39. En l'últim temps s'ha tornat a acurtar la diferència entre els dos equips i les catalanes s'han situat a un punt del València Basket quan faltava només un minut per al final del duel. L'errada en l'últim llançament de la catalana Laia Palau ha evitat que l'Spar Girona s'avançara en el marcador i la victòria s'ha decantat cap a l'equip taronja, per 58-55.